Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@03:32:36 GMT

شروع ماه رمضان در سراسر جهان از قاب دوربین عکاسان

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۷۱۰۵

شروع ماه رمضان در سراسر جهان از قاب دوربین عکاسان

دوشنبه، ۶ می ۲۰۱۹، آغاز ماه مبارک رمضان در بسیاری از کشور‌های جهان بود که مطابق تقویم قمری که تقویمی اسلامی است، مسلمانان با آغاز ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۴۰ روزه دار خواهند بود و این ماه رنگ و بوی متفاوتی در سراسر دنیا دارد، این سنت حسنه از قرن هفتم و با رسالت پیامبر خاتم حضرت محمد صلوات الله علیه در بین مسلمانان شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شفقنا به نقل از سی ان ان، مسلمانان در سراسر جهان ماه مبارک رمضان را با دعا در طول شب و منع از خوردن، نوشیدن از سحر و پیش از طلوع خورشید تا غروب ان این ماه مبارک را جشن می‌گیرند.

رمضان نهمین ماه در تقویم اسلامی است و بنابر آیه‌ای در قرآن که حضرت جبرئیل آن را بر حضرت محمد (ص) نازل کرده است، رمضان بهتر از هزار ماه است.

نزدیک به ۲ میلیارد مسلمان وارد ماه مبارک رمضان شده اند و روزه دار هستند تا از طریق روزه گرفتن، رهایی از خوردن و آشامیدن از صبح تا غروب، با خدا ارتباط نزدیکی برقرار کنند و شب‌ها در خانه و مساجد به عبادت مشغول شوند و ارتباطات معنوی خود با خدا را بیشتر کنند.

مسلمانان سراسر جهان رسوم و برنامه‌های خاصی در این ماه مبارک تدارک می‌بینند و بسیاری از مسلمانان در سفره‌های افطار در کوچه و شهر دور یکدیگر جمع می‌شوند، همچنین اقامه جلسات قرآن دسته جمعی و نماز جماعت در این ماه بسیار بیشتر از سایر ماه هاست.

شروع ماه مبارک رمضان از قاب نگاه عکاسان

در ادامه تصاویری از برنامه‌های مسلمانان در سراسر جهان در ماه مبارک رمضان را مشاهده می‌کنید.

هزاران نفر بر سر سفره افطار در نخستین روز از ماه مبارک رمضان در میدان سلطان محمد در استانبول ترکیه.

 

دانش آموزان اندونزیایی که برای اولین بار در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند، در مدرسه ای در سوماترا شمالی اندونزی در نخستین روز ماه مبارک رمضان دور هم جمع شده اند تا ورود به این ماه را جشن بگیرند.

 

جوانان در غزه فلسطین در نخستین روز از ماه مبارک رمضان با آتش بازی شروع این ماه را جشن می گیرند.

 

دانشجویان در شهر مدان در اندونزی در نخستین روز ماه مبراک رمضان در جلسه ختم قرآن به دور هم جمع شدند و این ماه را با آموزش قرآن شروع کردند.  

یک مسلمان پاکستانی در آغاز ماه مبارک رمضان در حال خرید یک کلاه نماز سنتی در مغازه ای در راولپندی  پاکستان.

 

زنان مسلمان در روز نخست ماه مبارک رمضان در یک مسجد در جاکارتا،  نماز شب خاصی به نام نماز «تراویح» را می خوانند که قرائت این نماز در هر شب ماه رمضان بسیار تاکید شده است.

 

مسلمانان آمریکایی روز اول ماه مبارک رمضان در مرکز دیانیت آمریکا (DCA) در مریلند، ایالات متحده آمریکا در حال افطار کردن روزه خود هستند.

 

یک خانواده افغانستانی در سر سفره افطار هنگام غروب  دعا و پس از آن روزه خود را افطار می کنند.

 

آماده سازی نوعی شیرینی برای افطار روزه دارارن در هرات افغانستان  

مسلمانان پاکستانی در شب های ماه رمضان در مساجد جمع می شوند و نماز «تراویح» می خوانند و عکاسی در یکی از مساجد پیشاور پاکستان پاکستان این عکس را ثبت کرده است

 

مسلمانان در شب اول ماه رمضان در مساجد جمع می شوند و نماز هزار رکعتی تراویح را تا پایان ماه رمضان ۲۰ تا ۳۰ رکعت در هر شب می خوانند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: ماه رمضان مسلمانان سفره افطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است

رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی درباره طرح «زندگی با آیه‌ها»، مرقوم فرمودند: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت هم‌افزای ملی زندگی با آیه‌ها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:

بسمه تعالی

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمه‌ی راه رها نشود.

پیگیری نکردن کار‌ها و روزآمد نکردن برنامه‌ریزی‌ها آفت بزرگ سرفصل‌های شوق‌انگیز است.

در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.

گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیه‌ها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • اولمرت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد/ تهاجم به رفح تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا و سراسر جهان را تشدید می‌کند
  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است